Трансферен прозорец
#1 Removed user 01.04.2014 15:44
Spitfires
3087 Posts

Предложението е да има трансферен прозорец, като в първите 4 седмици да може да се правят трансфери, а след това - НЕ.

<b>-</b> Така ще се ограничи продаването на силни играчи след груповата фаза в ЛШ и след 1/8 в КШ и няма да има спечелени финала по този начин, който се случваше до сега.

<b>-</b> Така в последните седмици няма да се продават играчи на 33-34 годишна възраст, които е ясно ,че за следващия сезон няма да стават за нищо, но да се прехвърля кредит от отбор в отбор или да се подпомага по някакъв начин отбор.

<b>-</b> Така няма да се прави отбор от 11 играчи, които само да ги тренираш и да преуморяваш + спец тренировки, а ще трябва да правиш планове за сезон наред.

Нека да има повече активни с мнения, предложения, критики и т.н, защото админа каза, че ще види мнението на потребители и ще реши дали да се въведе или не ;)

(beer) (beer) (beer)

#2 PORT 01.04.2014 22:52
PORT
1125 Posts
Since 22.01.2008

Колега както виждаш няма никаква активност. Няма никакви мнения, което говори, че вече на никой не му пука за играта. Дори да изобличиш някой мултак, на менидджърите не им пука, безразлично им е, приемат го за нормално.
По темата ти. Аз съм твърдо за трансферен прозорец. И подкрепям обосновката ти. А и с това ограничение за СТ, трансфера още повече замря.

#3 Removed user 02.04.2014 10:38
Dirt devils
1785 Posts

Съгласен съм.

#4 Removed user 02.04.2014 14:16
Spitfires
3087 Posts

<blockquote><h3>PORT написа:</h3>Колега както виждаш няма никаква активност. Няма никакви мнения, което говори,
че вече на никой не му пука за играта. Дори да изобличиш някой мултак, на
менидджърите не им пука, безразлично им е, приемат го за нормално.
По темата ти. Аз съм твърдо за трансферен прозорец. И подкрепям обосновката ти.
А и с това ограничение за СТ, трансфера още повече замря.</blockquote>
Активност има, но трябва да се измисли нещо, което да е полезно за играта и да я направи още по интересна и да имаш стимул и смисъл да влизаш в нея... ;)
Това за мултаците знам за кое говориш, но там и не схванах какво стана ,че пусна нова тема... ;)
Това със СТ според мен раздвижи пазара, защото сега има повече търсене на 14-15 годишни играчи, а ако отборите вече са си направили играчи и сега само ги развиват или иргаят с тях е нормално да не се тръси и продава нищо ;)

Аз лично съм твърдо ЗА това нововъдение, но да видим какво ще мислят потребителите, а и е добре всеки, който гласува да обобщи, защо е гласувал така и защо мисли, че ще е по-добре да остане така или трябва нова идея... ;)

#5 Removed user 02.04.2014 17:33
Blue fire balls
424 Posts

За трансферен прозорец . По въпроса със СТ понеже аз от както е създаден ДЮШ го развивам и съм купувал СТ само при нужда това за не повече от 5 СТ в един отбор напълно ме устройва. Сега някой нов може да развива дюш и ако има търпение да изкара някой милион без проблем. Според мен развит играч ще струва повече от СТ след време поради ограничението. За мултаците поздрави ПОРТ за труда както виждам всички са заключени. (beer)

#6 PORT 02.04.2014 18:34
PORT
1125 Posts
Since 22.01.2008

Да доизясня за СТ и трансферите. Което сте написали е вярно. Но такива като мен които преди въведението се набутахме с над 5 СТ, сега ако ми хареса играч за купуване, се оказва че много добрите играчи са СТ и немога да го купя. Същото е и ако пусна играч за продан, защото мойте добрите са СТ и не го купуват защото вече добрите отбори имат по 5 и даже нагоре СТ. Това имах предвид.
Понеже искаш да коментираме предложението ти. Аз съм твърдо за защото действително сега се продават играчи на 33 г. и на цена от средната и нагоре, точно преди да станат на 34г., а това е много съмнителен трансфер - при всички случаи става на въпрос или за отбор касичка или за договорка. А и това с препродажбата на играчи с цел печелене на ЛШ или КШ също не е редно и ще му се сложи край.
Мерси за поздрава NO NAME, но админа отключи основния отбор към който бяха касичките, за това пуснах една иронична тема, но май никой не ме разбра - трябва да оставя иронията и да го карам направо с простички думи (chuckle) а може и с псувни (chuckle) тогава сгряват бързо.

#7 Removed user 07.04.2014 15:09
Violet vipers
263 Posts

(y)

#8 Removed user 08.04.2014 11:54
Daredevils
329 Posts

Като стана дума за трансферен прозорец смятам за нелогично играч от дюш да не можеш да го продадеш преди да изиграе 105 мача , това е глупаво решение а също така и ваденето на юноша от школата и тяхното ограничение на 12 дена ако не ме лъже паметта !!!

#9 Removed user 08.04.2014 14:40
Spitfires
3087 Posts

<blockquote><h3>Доростол 2003 написа:</h3>Като стана дума за трансферен прозорец смятам за нелогично играч от дюш да не
можеш да го продадеш преди да изиграе 105 мача , това е глупаво решение а също
така и ваденето на юноша от школата и тяхното ограничение на 12 дена ако не ме
лъже паметта !!!</blockquote>
И това може да се обсъди, защото сега след като се слажи лимит на СТ и се търсят повече играчи от ДЮШ и т.н... Мисля, че колегата Donovete беше дал добра идея за намаляване поне на мачовете...

#10 besnite 12.04.2014 09:22
besnite
4 Posts
Since 02.01.2010

колеги не виждате ли колко трудно се правят трансфери след промяната със минимални средни и максимални цени незнам за вас но аз и сега едвам успявам да продавам играчи а ако се въведе трансферния прозорец това означава че от 21 до 56 ден дори ида искам няма да мога да продам никой как смятате тава добре ли е? Твърдо съм против оборете ме ако можете-давам ви и пример играч от ДЮШ който е направил мачовете и аз искам да го продам но не мога защото трансферния пазар е затворен и трябва да го продам другия сезон но тогава му се качват годините и цената му пада какмислите добре ли е???